FAQs

Billetter

Er billetten min gyldig en annen dag?

Billetter kjøpes for en bestemt tidsluken for å optimere tilgangen til utstillingen og organisere publikumsflyten. Billetter er kun gyldige for den valgte datoen, ikke for andre dager.

Hva skjer hvis jeg er forsinket?

Billetten er gyldig for inngang innenfor én time. Hvis du ankommer utenfor tidsluken på én time, skal vi forsøke å gi deg adgang til utstillingen i neste tidsluke – med forbehold om tilgjengelighet og kapasitet.

Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være lengre ventetider, og vi kan ikke garantere adgang til utstillingen utenfor den angitte tidsluken dersom vi er fullbooket.

Hvis du har bestilt den siste tidsluken kl. 19.00, bør du komme tidsnok slik at du har tilstrekkelig med tid til å se forestillingen i en avslappet atmosfære siden vi stenger kl. 20.00.

Kan jeg endre billetten eller returnere den hvis jeg ikke kan dra?

Billetter kan som hovedregel ikke refunderes og datoen er bindene. Billettvilkår og betingelser må godtas før kjøp. Under spesielle omstendigheter kan du imidlertid kontakte oss, og brukerstøtten vår kan kanskje tilby en annen dag for besøket ditt. Husk å oppgi billettbestillingsnummeret ditt.

Er det mulig å kjøpe gavekort uten spesifisert dato og klokkeslett?

Det er mulig å kjøpe et gavekort som du kan gi til en du er glad i.

Vær oppmerksom på at et gavekort ikke er en inngangsbillett til utstillingen, og at reservasjon er helt nødvendig.

Start bestillingsprosessen for å løse inn gavekortet og reservere en tid. Velg alternativet «Løs inn gavekort» i stedet for en billettype, og skriv inn gavekortkoden for betaling. Du vil deretter motta adgangsbilletten din på e-post.

Kan jeg kjøpe billetter i døren?

Billetter er kun tilgjengelig i billettluken hvis vi ikke har utsolgt gjennom den elektroniske salgskanalen. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du kjøper billetter på forhånd for å unngå skuffelser på stedet og for å sikre at du får billetter til den dagen og det tidspunktet du har valgt.

Når du kjøper billetter på stedet, gjør vi deg oppmerksom på at serviceavgiften er 35kr høyere per person.

Hva er seneste adgangstid?

Siste adgang er én time før stengetid. Derfor bør billettinnehavere for tidsluken kl. 19.00 ankomme stedet tidsnok for å ha tilstrekkelig med tid til å glede seg over utstillingsopplevelsen. For å kompensere for forsinkelser i adgang under den siste tidsluken, stenger vi imidlertid alltid utstillingen ett kvarter etter den offisielle stengetiden, slik at du har tilstrekkelig med tid til glede deg over alt!

Utstillingsopplevelsen

Slik nytes forestillingen

1. Van Gogh Alive er ikke en kinofilm, teaterforestilling eller konsert, men en oppslukende utstilling.

2. Du har lov til å bevege deg. Vi oppfordrer deg faktisk til å bevege deg. Det er morsomt å se projeksjonene og rommet fra forskjellige perspektiver.

3. Du er ikke i veien for noen. Du går ikke gjennom bildet til noen. Du forstyrrer ingen.

4. Ingen er i veien for deg. Det er ingen som går i veien for deg. Hvis du føler deg brydd, beveger du deg litt til siden.

5. Du kan ta bilder. Av deg selv, ledsageren din og projeksjoner. Ikke ta av deg masken og ikke bruk blits.

6. Du kan laste opp bildene på alle sosiale mediekanaler du finner. Tagg oss med @vangoghaliveno and #vangoghlivenorway.

7. Du har lov til å snakke. Ikke rop mens du gjør det.

8. Ikke irettesett noen. Spesielt hvis de beveger seg, snakker eller tar bilder.

Innholder utstillingen Van Gogh-malerier?

Van Gogh Alive – The Experience» er ikke en utstilling i klassisk forstand – det er et autentisk multimediekunstverk som kombinerer utstillingen av maleriene med det fysiske rommet de projiseres i. Mer enn 3 000 (store, krystallklare og inspirerende) bilder forvandler alle overflatene. Vi har imidlertid ingen fysiske verker av Vincent Van Gogh – de projiseres på gigantiske skjermer.

Hvor lang tid trenger jeg for å se utstillingen?

Utstillingens multimediale opplevelse varer i 45 minutter. Men siden det også er en innledende del med informasjonspaneler og andre høydepunkter, anbefaler vi at du planlegger minst én time for å glede deg over et avslappet besøk. Når du først er inne på utstillingen, kan du bli så lenge du ønsker. Vær imidlertid oppmerksom på at vi stenger én time etter siste adgang. 

Sjekk også alltid utstillingens åpnings- og stengetider før du planlegger besøket.

Finnes det en garderobe?

Det er garderobefasiliteter tilgjengelig. Disse tas i bruk på eget ansvar.

Det er ikke tillatt å gå inn på utstillingen med: mat, drikke, paraplyer, barnevogner eller barneseter, store ryggsekker, kofferter, motorsykkelhjelmer, sykler, skateboard eller andre fremkomstmidler på hjul.

Finnes det en restaurant?

Ja! Lillestrøm Lobby ligger i NOVA Spektrum, og her kan du nyte kaffe og nystekte bakevarer, smakfulle påsmurte sandwicher og vårt signaturrekesmørbrød med ferske håndpillede reker fra Nordland. Hvis du heller vil ha noe lettere, kan du kose deg med snacks og et glass boblende eller boblefritt fra vår flotte bar. Fra onsdag til lørdag ettermiddag er måltider også tilgjengelig.

Hvis du vil vite mer, kan du gå inn på https://lillestromlobby.no/ eller bestille bord nå.

Passer det for barn?

Arrangementet er anbefalt for alle aldre. Det er ingen nedre aldersgrense for adgang til utstillingen. Barn til og med tre år har fri adgang i følge av en voksen. Det anbefales at voksne holder barna i nærheten for ikke å forstyrre andre besøkende.

Du må også holde oppsyn med barn til enhver tid. Det er ikke tillatt å berøre, lene seg på eller sparke på skjermer og utstyr. På grunn av utstillingens natur har lokalet minimalt med belysning. Vær oppmerksom på omgivelsene og ta godt vare på barn.

Kan jeg gå inn med barnevogn?

Tilgang til utstillingen med barnevogner eller barneseter er ikke tillatt. Se etter den angitte plassen i venteområdet for å parkere barnevogner.

Kan jeg ta bilder og videoer?

Fotografering er tillatt i utstillingen for personlig og ikke-kommersiell bruk. Sørg for at du ikke bruker blits, siden dette kan forstyrre andre besøkende. Det er forbudt å bruke tripoder, monopoder og selfiepinner i utstillingen. Du kan gjerne legge ut bildene og videoene dine på sosiale medier ved hjelp av emneknaggen #vangoghalivenorway for å dele opplevelsen din med andre.

Merch

Ønsker du å ta med deg en suvenir hjem? Det finnes en butikk i enden av utstillingen hvor du finner en rekke produkter relatert til Vincent van Gogh og verkene hans.

Hvordan kommer jeg meg til utstillingen?

Klikk her for å finne ut.

Er hunder tillatt på utstillingen?

Hunder er ikke tillatt i utstillingen. Det er mange svært følsomme tekniske instrumenter (proyektorer, høyttalere, lys osv.), og vi må sørge for at de fungerer. Unntak er førerhund og hunder som bæres inn i veske.

Skapt og produsert av Grande Experiences